Nu har vi flyttat in!

image268
En detaljbild från sovrummet


Delar av fredagskvällen har vi ägnat åt att flytta in i sovrummet igen. Helst hade jag velat kasta ut den gamla sängen och byrån, men realisten i familjen har sagt sitt och därmed åkte de gamla möblerna in igen. Argumenten var ju i och för sig starka:

´1) "Vi har fortfarande inte bestämt golvbeklädnaden och innan vi har målat och fixat i klädkammaren (som vi planerar göra i mellandagarna) så kommer det ingen matta/inget golv på plats". Sant!

2) "Det är jultider, vilket betyder att pengarna rullar ändå trots begränsningar i julklappssummor". Också sant!

3) "En sängstomme är snyggar än ingen sängstomme!" Tveksamt men okej: Sant!

4) "Vi vet ju ännu inte vad vi vill ha för möbler". Falskt. Vad älsklingen inte förstår är ju att allting varit planerat i månader. Han har till och med sett planerna här, här och här. Men eftersom han bara tittar på bilderna och inte läser har han kanske inte förstått att det är just vårt sovrum jag samlat inspiration till :-)

5) "Vi ska ju köpa platt-TV i mellandagarna". Mmmm, här går meningarna isär. Det är ju förstås en fråga om prioriteringar. Jag köper hellre nya byråer, en gardinskena, nya gardiner, en begangnad laminofåtölj, fina kuddar, tavlor och bygger en ny sänggavel för pengarna men Tobba tycker att måttet är rågat "Vi kan inte vara sist i bekantskapskretsen med att skaffa platt-TV!" Mitt uppenbara svar är förstås: Varför inte då?

Nu ska den här orealistiska, drömmande storkonsumenten inta ryggläge. Imorgon blir det familjemys med bak och pyssel samt goda vänner på middag framåt kvällen. Kanske blir det också några kort från sovrummet. Men det är under förutsättning att det blir ljust någon gång under dagen. God natt alla sockertoppar och tack, tack, myrstack.


Kommentarer
Postat av: emilia=)

haha ja, han är en riktig gullenos:)
kram på dig med=)
ha en trevlig lördag!

2007-12-15 @ 11:58:08
URL: http://emmiliasundberg.blogg.se
Postat av: Linda P

Jag gillade dina inspirationsbilder starkt. Klart ni ska gå på lite möbeljakt och samtidigt kanske titta på platt-tv. För de sänker ju faktiskt priserna på dem nu ;)

2007-12-15 @ 20:04:35
URL: http://livinglikelinda.blogg.se
Postat av: Asgeiraida

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

2010-02-02 @ 13:26:29
URL: http://asgeiraida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0