Vilken kalashelg!

Helgen har gått i kalasets tecken. Igår lördag fick vi goda vänner på besök. De kom redan vid två och blev då bjudna på världens godaste Ceasar-sallad (det är ingen överdrift jag lovar). Eftermiddagen tillbringade vi sedan med att flanera runt på Trosas små gator och gränder, kolla in alla båtar, flyga drake, ta en öl/cider/glass i hamnen mm. På kvällen bjöd vi på trerätters middag med bl a Jennys gratinerade volauventer med kräftstjärtar och Majas Pannacotta med limemarinerad bär. Det blev succé. Godaste vänner sov över och lämnade oss idag på förmiddagen. Tack J, N och I för att ni kom. Hoppas vi kan ses snart igen.
image148
På eftermiddagen fick vi besök av en tromb. 8 st charmiga och busiga femåringar drog in vid 14.00 och vände upp och ner på det mesta och drog iväg igen vid 16-tiden. Det badades, lektes, spelades tennis, fikades, mumsades och skrattades hela tiden. Melker, för dagen utklädd till Spindelmannen, var mycket nöjd men också mycket trött efter sitt maskeradkalas. Presenter fick han ju också och ikväll har vi lekt för fullt med fyrhjulingar, brandhelikoptrar, robotar, pirater och pussel. Just nu sussar han gott, hjärtat mitt, ikväll iklädd sina nya fotbollshandskar.

Imorgon åker jag till Karlstad för att försöka tömma min dator på värdefull information. Håll tummarna för att det fungerar för däri finns bl a alla mina kollage om Gotlands-resan sparade. Efter det blir det kick-off i dagarna två i Säffle (av alla ställen!?). Tills dess: må så gott, grankott!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sä härliga bilder..men du receptet på Ceasar salladen då? Snälla.. =) jag har aldrig hittat nåt bra...Ha dt så kul i Säffle =)ha det!

2007-08-27 @ 10:42:14
URL: http://radhusidyll.blogg.se
Postat av: Lallis

Men hallojs , sicka läckerheter!
Nu bidde ju jag jättesugen.. hm. *ler*
Jättefina bilder:)
Kram Lallis

2007-08-27 @ 16:00:42
URL: http://knasigamamman.se
Postat av: Maria-Jag blommar

Låter som en toppentrevlig helg!

2007-08-27 @ 17:50:24
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: pernilla

Men hjälp vad fika sugen jag blev nu!!
Jättehärliga bilder!
kram

2007-08-29 @ 09:39:53
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Jesperstine

really good site!!

2009-05-28 @ 11:25:07
URL: http://jesperstine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0