Tisdagstema - Rörelse

233012-3
Eftersom jag gillar att fotografera tänkte jag hänga med på tisdagstema. Denna vecka är det tema rörelse. Då passar det utmärkt att presentera en av mitt livs två stora kärlekar: vår älskade lilla unge. Melker blir 5 år i augusti. Precis som sin pappa är han en social individ med gott självförtroende. Han är (nästan) alltid glad och positiv och har två stora smilgropar när han skrattar. När han mot förmodan blir arg hotar han med att personen i fråga inte får komma på hans kalas.

Melker är busig och skämtar gärna med folk i sin omgivning. Han är söt och charmig och har ett stort hjärta även om han kan vara småsint när det gäller sina egna leksaker. Som de flesta barn i den åldern älskar han att röra på sig: att springa, bada, hoppa, brottas och cykla. Bilden dokumenterar en ingivelse att göra en "vitsippeängel" på en promenad för några veckor sedan.

Melker är nyfiken och frågvis. Han har en stark tävlingsinstinkt och hatar att förlora. Han är försigkommen och vill alltid betala själv och svara i telefonen. Han gillar tuffa jeans och tröjor med stora tryck, gärna Spindelmannen. Hans favoritfärg är gult, men blått är också snyggt. Bästa låten är helt klart Måns "Cara Mia" men The Arks "The worring kind" fungerar också. Bästa kompisen heter W och den stora kärleken A. Han kramas och pussas ofta och mycket, men pussarna får inte låta. Och man måste kramas innan man pussas. Kort sagt: Melker är världens underbaraste lilla unge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0